Hoppa till sidans innehåll

Inomhuslokaler och konstgräs 2013-2014

På denna sida ligger en länk till en kalender med de återkommande träningstider vi har inomhus i vinter. Innan ni går till kalendern, läs noga, framförallt reglerna! Avboka alltid om ni inte ska ha lokalen.

Dyrt att inte avboka

Observera att det är stor konkurrens om tiderna inomhus. Om ni inte ska använda salen någon gång måste ni avboka den. Reglerna säger att detta ska göras senast en vecka innan träningstillfället men det går att göra senare. Man kan ju exempelvis inte veta i förväg att hela laget ska bli magsjuka en vecka innan de blir det.  Om vi har bokat en lokal och inte använder den kostar det flera hundra kronor per gång. Om det blir dåligt med folk på någon träning bjud gärna in andra lag att träna med er.


Observera att vissa tider är bokade för matcher

Glöm inte att titta på så kallade icke-datumen under schemat. De visar de dagar då ni på grund av andra aktiviteter inte får använda lokalen. Det är jättetråkigt att komma in och upptäcka att lokalen redan används så läs det noga.


Ändra själva på biblioteket

Om ni vill starta tidigare eller sluta senare än datumen nedan säger kan ni gå in till biblioteket och fixa det själva. Det är också där ni kvitterar ut nyckeln till lokalen.

 

Länk till kalendern med vinterträningar (går att nå under fliken kalendrar också)

Uppdaterad: 10 FEB 2014 21:52 Skribent: Karin Gustafsson

Postadress:
Norrby SK - Fotboll
Box 24
73321 Sala

Kontakt:
Tel: 022453031
E-post: norrbysportklubb@gma...