Hoppa till sidans innehåll

Andreas Rundblad - ny ordförande som gärna vill ta föreningen ett kliv framåt

04 MAR 2014 20:08
Salas föreningsliv tog emot Andreas Rundblad med öppna armar när han flyttade hit fär några år sedan. Här presenterar sig klubbens nye ordförande!
  • Skapad: 04 MAR 2014 20:08

Jag heter Andreas Rundblad,  är 42 år, gift sedan 2002 med Ingela och har två barn, Isak 14 år och Anton 12 år, båda aktiva i varsitt Norrby-lag.


Fram till sommaren 2006 bodde familjen i Vänge, ca 8 km utanför Uppsala men eftersom vi då fick tag i en härlig villatomt i min frus hemstad Sala beslutade vi oss för att förverkliga en husdröm och bygga nytt.


 Nyinflyttad och utan bekantskapskrets tänkte jag att via mina barns idrottsintresse skaffa mig både nya erfarenheter och nya vänner. Det visade sig att Salas föreningsliv tog emot mig med öppna armar och jag har fram till idag hunnit med att vara tränare och lagledare inom både fotboll och innebandy.


Det är naturligtvis hedrande att bli tillfrågad om att bli ordförande i Norrby SK och jag kände direkt att jag gärna ville vara en del av en så väl fungerande organisation. Jag hoppas också att jag kan bidra till att klubben fortsätter på den vägen och att vi kanske även tar ett kliv framåt.


TACK FÖR FÖRTROENDET!  VI SES PÅ NORRBYLIDEN!

/Andreas Rundblad

Hela styrelsen ser fram emot en spännande fotbollssäsong! Du som missade årsmötet - här hittar du alla som ska leda Norrby SK under 2014

Postadress:
Norrby SK - Fotboll
Box 24
73321 Sala

Kontakt:
Tel: 022453031
E-post: norrbysportklubb@gma...

wallers

TKS

skuggansåkeri

liljas

ollejonsson

myway-natti

lemaco

intersport

imperiafastigheter

åkrahallen

hic

ewerlöfs

e-l-mark

dekalbolaget

biobränsle

apotea

andersers

ae-mark

abkarlhedin