Hoppa till sidans innehåll

Bälinge IF - Norrby SK dam 1-3

13 SEP 2015 21:54
Säsongens sista bortamatch för Norrbydamerna mot ett Bälinge som krigar för nytt kontrakt.
  • Uppdaterad: 13 SEP 2015 21:57

Precis som i dom senaste matcherna så inleder vi lite trevande och BIF har ett bra läge i 1:a min efter en frispark. I 10:e min får BIF:s målfarliga lagkapten Agnes Björnström ett friläge , Eve kommer ut bra och skottet går utanför.


Vi börjar efter det att ta tag i spelet, Becca kommer fram från sin ytterbacksplats och skickar i ett pressat inlägg som ...styrs i mål av en BIF-spelare, 0-1 efter 14 min. Direkt efter ledningsmålet så radar vi upp jättechanser , Linda kommer fri men målisen gör en kanonräddning, Johanna och Nattis träffar virket allt i samma minut.
Halvleken slutar med 0-1 ledning för NSK, BIF har hela tiden känts farliga med sina djupledslöpningar.


2:a halvek börjar också darrigt från NSK , efter 30 sek är det återigen ett friläge för BIF men utan resultat. 0-2 kommer lite överraskande i 48:e min när Sandra får på en pressad kanon i nättaket från långt håll. BIF fortsätter att hålla i taktpinnen och reducerar också i 58:e minuten. Efter det är mycket BIF ett tag och det är riktigt nära en kvittering när bollen träffar insidan av stolpen bakom Eve. I 83:e min tar Stina mot bollen i farten och kliver in i straffområdet där hon blir kapad och domaren pekar på straffpunkten. Elin kliver fram och skickar in 1-3 och matchen är vunnen.


Skön seger där vi visat att vi vuxit in i div 2 , där vi hittar en väg att vinna matcher trots att inte spelet stämmer till 100%. Bäst i dag var Becca som stängde sin kant och var ett hot framåt. Nu väntar två hemmamatcher i avslutningen på serien. Nästa helg kommer serieledarna Bele-Barkarby till Liden och vi kommer ge dom en riktig kamp om poängen!

Postadress:
Norrby SK - Fotboll
Box 24
73321 Sala

Kontakt:
Tel: 022453031
E-post: norrbysportklubb@gma...

wallers

TKS

skuggansåkeri

liljas

ollejonsson

myway-natti

lemaco

intersport

imperiafastigheter

åkrahallen

hic

ewerlöfs

e-l-mark

dekalbolaget

biobränsle

apotea

andersers

ae-mark

abkarlhedin