Hoppa till sidans innehåll

BeleBarkarby - Norrby SK dam 7-1 (3-0)

13 JUN 2015 19:57
Svårast möjliga motstånd stod på dagens program för damerna. Bortamatch mot serieledarna BeleBarkarby.
  • Skapad: 13 JUN 2015 19:57

Vi anländer med bussen till en arena som är ungefär lika mysig som Coop-parkeringen, omgärdad av industrier , byggkranar och ett evigt dunkade från en pål-maskin. Gräsmattan höll dock hög klass, likaså hemmalaget. BB var det bästa laget vi mött denna säsong och jag skulle bli förvånad om dom inte står som seriesegrare när serien avslutas.


Domaren hade nog lite otur den här matchen för hon var skymd rätt många gånger så därför nämner vi inget mer om det,,,,

 

BB tar kommandot direkt i matchen och dominerar första kvarten kraftigt, närmast var ett ribbskott. I 15:e min skjuter Nike i ribban och vi börjar växa in i matchen. Därför kommer 1-0 lite oväntat i 26:e min efter att Emma fått ett skott i ansiktet och friställer en BB-spelare som kan göra 1-0 från 3 meter.


3 min senare kommer 2-0 mycket snyggt när en fri BB-tjej nickar in en hörna otagbart för Emelie. I 37:e min tilldelas BB en straff som förvaltas till 3-0.
Vi känner ändå i paus att vi stått upp rätt bra, dock var vi lite slitna av värmen och av löpstarka motståndare.


I 7:e min av andra tacklas Johanna i ryggen och en BB--spelare får fritt fram och rullar in 4-0.


Vi fortsätter att kriga på och Linda gör 4-1 med ett lobbskott intill stolproten från ingen vinkel alls i 16:e min. Ett litet hopp tänds,,,,,men BB blåser ut lågan direkt efter avspark efter en flipperkula i vårt straffområde som letar sig fram till en fri spelare.

 

6-1 kommer i 29:e min efter ett självmål på en hörna. Sista målet kommer i 45:e min , och det målet går inte att komentera utan att nämna domaren så därför låter jag bli.


En mycket rättvis seger för BB, däremot vart siffrorna lite för stora för att det ska kännas rättvisande. BB är dock ett homogent lag med några riktiga spetsspelare. Nu laddar vi för Våla-matchen

Skribent: Magnus Eriksson

Postadress:
Norrby SK - Fotboll
Box 24
73321 Sala

Kontakt:
Tel: 022453031
E-post: norrbysportklubb@gma...

wallers

TKS

skuggansåkeri

liljas

ollejonsson

myway-natti

lemaco

intersport

imperiafastigheter

åkrahallen

hic

ewerlöfs

e-l-mark

dekalbolaget

biobränsle

apotea

andersers

ae-mark

abkarlhedin