Hoppa till sidans innehåll

Fanna BK - Norrby SK dam 1-3

04 MAJ 2015 21:32
Dags för andra omgången i serien. Motståndare i Enköping var Fanna BK som förra året spelade div 1. Det är en rätt skön stämning inför matchen. Alla känns taggade för att gå ut och ta revansch för stjärnsmällen i första omgången mot Enköping SK.
  • Skapad: 04 MAJ 2015 21:32

Vi går in i matchen med inställningen att vi måste kriga i 90 min, enligt rykten skulle Fanna vara det starkare av dom två Enköpingslagen.


Vi inleder matchen helt ok, ändå kan FBK ta ledningen i den 7:e minuten efter att dom kommit runt på kanten och spelat in till en forward som säkert placerar in 1-0. Efter målet sköljer FBK över oss gång på gång med en tydlig spelidè att komma runt på kanterna och fylla på med mycket folk i hög fart.


Vi växer sakta men säkert in i matchen och börjar sortera in spelarna i hemjobbet. Vi börjar förlägga mer spel i på offensiv planhalva. Kvitteringen kommer genom Linda som rinner igenom på en framspelning från Elin. I 28:e minuten tar vi även ledningen genom Nike återigen framspelad av Elin. Resten av halvleken är det mycket krig på plan. Vi släpper inte till några målchanser.


Fanna inleder 2:a halvlek bäst dom var nära att kvittera på en hörna och på ett halvt friläge som Eve gör en benparad på. Matchen är rätt ful, med många tröjdragningar och många gula kort. En Fanna-spelare drar även på sig sitt andra gula och blir utvisad i 68 e min. I 73:e  min får Fanna en hörna som vi lyckas skapa en spelvändning på, Ida spelar fram till Linda som sprintar förbi en back och rundar målvakten och rullar in 1-3. Efter målet går luften ur Fanna och vi har flera lägen att göra ytterligare mål.


En härlig laginsats, nu vet vi vad som krävs för att ta poäng i div 2. Många förtjänar extra beröm idag. Linda gör två mål och löper slut på backarna, Linea och Elin sliter som djur på mittfältet och Emma plockar bort Fannas bästa spelare.

Postadress:
Norrby SK - Fotboll
Box 24
73321 Sala

Kontakt:
Tel: 022453031
E-post: norrbysportklubb@gma...

wallers

TKS

skuggansåkeri

liljas

ollejonsson

myway-natti

lemaco

intersport

imperiafastigheter

åkrahallen

hic

ewerlöfs

e-l-mark

dekalbolaget

biobränsle

apotea

andersers

ae-mark

abkarlhedin