Hoppa till sidans innehåll

Gimo IF- Norrby SK dam 0-0

20 MAJ 2015 23:21
Omgång 4 innebar bortamatch mot Gimo för NSK:s damer. Säsongens första "långresa med buss"..
  • Skapad: 20 MAJ 2015 23:21

Gimo visade sig ha en mycket trevlig arena med bla konstgräsplan med värme och massor med grönytor . Matchen spelade på naturgräs.


Matchen inleds i ett lågt tempo utan chanser åt något håll. Matchens första chans får vi på en hörna som Hanna nickar utanför i ett bra läge. Några minuter senare bjuder vi Gimo på deras första chans när vi slår en för lös hemåt-pass, men Eve räddar friläget.


Resten står av halvleken står det och väger. Vi har en bra hörna som Emma nickar över , och Becca är nära att få en straff när målvakten missar bollen och sparkar undan fötterna på henne. I övrigt så är det en slätstruken halvlek från bägge lagen.


I paus pratar vi om att det verkligen är upp till oss att sätta fart på tillställningen. Vi känner att vi kan så mycket bättre., så vi knyter näven och,,,,,,,,,,gör precis tvärtom.


2:a halvlek är inte bra från vår sida. Gimo är det bättre laget och skapar dom bästa chanserna. . Ändå gör inhopparna ett bra jobb och sliter enormt, men vi fungerar inte som ett lag. Vi lämnar över för mycket ansvar till andra istället för att våga själva. Vi sprider mycket bollar och tar svåra beslut


Positivt är att vi är svårspelade och har tagit poäng 3 matcher på raken.
Extra beröm idag får Eve som gör några avgörande räddningar. Emma som är stabil på backen igen och Emilia och Ida som båda gör pigga inhopp på topp.

Postadress:
Norrby SK - Fotboll
Box 24
73321 Sala

Kontakt:
Tel: 022453031
E-post: norrbysportklubb@gma...

wallers

TKS

skuggansåkeri

liljas

ollejonsson

myway-natti

lemaco

intersport

imperiafastigheter

åkrahallen

hic

ewerlöfs

e-l-mark

dekalbolaget

biobränsle

apotea

andersers

ae-mark

abkarlhedin