Hoppa till sidans innehåll

Gusk 2 - Norrby SK dam 2-6

16 AUG 2015 21:30
Viktig match för damerna mot GUSK , det skilde bara två poäng mellan lagen till NSK:s fördel inför dagens match.
  • Skapad: 16 AUG 2015 21:30

Vi rivstartar matchen och Linda kommer runt på kanten och slår ett inlägg som Lillit elegant nickskarvar in i mål då har det bara gått 4 min.Vi fortsätter att skapa bra lägen , och i den 16:e minuten slår Sandra en stickare till Linda som chippar in 0-2 över en utrusande målvakt. Vi kommer dock ner på jorden omgående då GUSK kontrar in 1...-2. Vi fortsätter att dominera matchbilden och är nära gång på gång , närmast var Nattis med ett skott i ribban. 1-2 står sig halvleken ut och det känns verkligen i underkant.


I 54:e min kommer Linda återigen runt på kanten och rullar bollen snett bakåt till Ebba som skickar in 1-3. Återigen var GUSK när att reducera omgående men Eve stäcker ut och räddar på mållinjen. Vi vänder på spelet och Linda kommer igenom och gör 1-4 i 56:e min. Matchen känns nu avgjord. Vi skapar nu massor med helchanser utan att få till det.


I 71:a min passar Nike fram till Ebba som tar emot i farten rundar målisen och rullar in 1-5. Med 6 min kvar sticker GUSK upp och gör 2-5 innan Nike några min senare skjuter 2-6 på ett långskott.


En gedigen laginsats , vi var tvärtemot Fanna-matchen först på alla bollar. GUSK spelade nästan uteslutande långbollar, vilket medförde att vi hade ett stort bollinnehav under matchen.


Epost: This is a mailto link

Postadress:
Norrby SK - Fotboll
Box 24
73321 Sala

Kontakt:
Tel: 022453031
E-post: norrbysportklubb@gma...

wallers

TKS

skuggansåkeri

liljas

ollejonsson

myway-natti

lemaco

intersport

imperiafastigheter

åkrahallen

hic

ewerlöfs

e-l-mark

dekalbolaget

biobränsle

apotea

andersers

ae-mark

abkarlhedin