Hoppa till sidans innehåll

Hallsberg - Norrby SK dam 1-2 (1-0)

04 JUN 2014 08:16
Match mot Hallsberg på en mycket långhårig och svårspelad gräsmatta. Lagen går ut och känner på varandra i inledningen , matchens första målchans skapar NSK när Elin spelar fram Becca som testar målisen som går fingrarna på lädret och tippar till hörna.
  • Uppdaterad: 04 JUN 2014 08:19

På hörnan blir det fullständig hönsgård i straffområdet och Johanna prickar stolpen och vi har ett par lägen till att slå in bollen. Istället får IFKH till en omställning som dom kan göra 1-0 på vilket kändes snöpligt och onödigt.

Efter målet börja vi styra matchen, vi tar över mer ju längre halvleken pågår. IFKH känns dock inte ofarliga på deras långbollar som dom lyfter över vår backlinje. Våra hetaste lägen har Elin och Becca men IFKH:s duktiga målvakt kan rädda. 2:a halvlek är ganska lik den första, vi inleder lite trevande men den här halvleken dominerar vi med ändå större tydlighet. Vi är ytterst nära att få in kvitteringen vid ett flertal tillfällen, IFKH hotar oss inte heller längre och dom börjar se rätt trötta ut.


När ca 10 min återstår går vi ner på 3 backar och skickar upp Johanna i anfallet. I 40 min spelar Johanna fram Emma som kan rulla in kvitteringen vilket kändes otroligt rättvist. Efter det så radar vi upp heta lägen, det bästa har Elin som får iväg ett skott efter en sidledspass. Domaren lägger till några minuter efter ett avbrott vid skada.

När matchuret visar 48:min spelar Emma fram Linea som tar mot och avancerar fram mot straffområdet och avlossar stora kanonen i högt upp i bortre gaveln. Vilt jubel utbryter och Peter får säsongens hittills tydligaste ståpäls.

Domaren talar om att 5 sekunder återstår och vi kan konstatera att dom 16 milen hem kommer att kännas ganska behagliga. Extra + till Monika , Tilda och Becca.

Skribent: Magnus Eriksson

Postadress:
Norrby SK - Fotboll
Box 24
73321 Sala

Kontakt:
Tel: 022453031
E-post: norrbysportklubb@gma...

wallers

TKS

skuggansåkeri

liljas

ollejonsson

myway-natti

lemaco

intersport

imperiafastigheter

åkrahallen

hic

ewerlöfs

e-l-mark

dekalbolaget

biobränsle

apotea

andersers

ae-mark

abkarlhedin