Hoppa till sidans innehåll

Hässelby SK - Norrby SK dam 0-2

29 AUG 2015 20:17
Säsongens sista bussresa, till säsongens hittills sunkigaste arena. Återigen är man glad över att ha Norrbyliden som hemmaarena, det är inte trevligt när det är så skitigt så man inte ens kan använda toaletterna!
  • Skapad: 29 AUG 2015 20:17

Kanske var det dom yttre omständigheterna som var den extra tändvätska som NSK behövde? Vi går ut och känner på motståndarna och HSK har mer boll än oss första 10 min, sen är det NSK för hela slanten resten av matchen. HSK är dock inte helt ofarliga när dom får spelvändningar och får med sig mycket folk i hög fart. Det tar dock alltid stopp i våran backlinje.


I 10:e min får vi vår första heta målchans när Linda kommer fri med målisen i snäv vinkel inget mål men detta var startskottet för NSK . Vi tar över spelet utan att skapa så heta målchanser, närmast var vi på en hörna när Emma nickar in bollen, men bollen hade varit över kortlinjen.


I 2:a halvlek är det NSK för hela slanten i medvinden. I 52 :a min tar Ida mot bollen vänder upp och spelar fram till Nike som tar emot och skickar iväg en tåpaj rätt upp i krysset! Några minuter senare är det nära för Nike igen med ett skott som målisen fumlar med och tappar i stolpen. Ida är också igenom , men målisen räddar. Linda rundar en utrusande målvakt men vinkeln blir dålig och skottet går i gaveln. I 64:e min slår Becca en fin hörna som Fridde vräker sig fram på och knoppar in 0-2. Nu kontrollerar vi matchen, sista 10 låter vi dock HSK ha mer boll , utan att skapa några direkta chanser.

 

En riktig laginsatts! Vi är jäkligt jobbiga att möta när alla vill vara först på bollen och vill vara med och bidraga. Bäst i NSK var Elin som slog massor med öppnande passningar, Ida som slet som ett djur även i hemjobbet , Nike som hotade så fort hon fick bollen och Johanna som höll ihop försvaret.

 

Det enda negativa i denna match var att det var Nikes avskedsföreställning nu väntar nya utmaningar med skola och fotboll i Lund! Lycka till Nike!

Skribent: Magnus Eriksson

Postadress:
Norrby SK - Fotboll
Box 24
73321 Sala

Kontakt:
Tel: 022453031
E-post: norrbysportklubb@gma...

wallers

TKS

skuggansåkeri

liljas

ollejonsson

myway-natti

lemaco

intersport

imperiafastigheter

åkrahallen

hic

ewerlöfs

e-l-mark

dekalbolaget

biobränsle

apotea

andersers

ae-mark

abkarlhedin