Hoppa till sidans innehåll

IFK Lidingö -Norrby SK dam 4-0 ( 3-0)

31 MAJ 2015 19:00
Matchen slutar 4-0 vilket får ses som rättvist. Lidingö är ett tungt lag att möta med några riktigt duktiga och rutinerade damer.
  • Skapad: 31 MAJ 2015 19:00

Bortamatch mot Lidingö i 6:omgången. Det blåste kraftigt under matchen och vi spelar första halvlek i motvind. Lidingö tar tag i spelet direkt vi har svårt att flytta upp spelet några längre stunder. Lidingö har bla en nick i ribban men vi sticker upp i lite kontringar.


I 18:e min tilldöms IFK straff efter att Eve fällt en fri spelare precis på straffområdslinjen och linjedomaren anser att det var innanför. Rätt eller fel vet jag inte. Straffen sätts säkert i mål. IFK fortsätter att vara det spelförande laget och gör också 2-0 i 31:a minuten efter en tilltrasslad situation. Halvleken ser ut att sluta 2-0 ett resultat som ändå känns rätt ok med tanke på den kraftiga motvinden och övertaget i chanser för IFK. Tyvärr kommer 3-0 alldeles i slutet av halvleken och uppförsbacken blir avsevärt brantare.


I andra kommer vi ut och håller spelet betydligt högre i banan, vi går verkligen för att hämta upp underläget. Därför känns det riktigt tungt när Lidingö får en straff i 51:a minuten. Den straffen är däremot utan tvekan feldömd när Johanna får ett skott på handen som hon håller efter kroppen. Återigen en säker straff och 4-0 är ett faktum. Vi fortsätter att jobba på matchen igenom och har en handfull chanser att spräcka den försmädliga nollan.


Matchen slutar 4-0 vilket får ses som rättvist. Lidingö är ett tungt lag att möta med några riktigt duktiga och rutinerade damer. En som stack ut i mängden var Elin Flyborg med bla 34 landskamper, SM-guld och mängder av allsvensk rutin. Det fanns någon spelare till med allsvenska meriter. Jag tycker ändå att vi kändes lite vassare framåt idag mot de senaste matcherna.


Becca får dagens guldstjärna för utmärkt mittbacksarbete.

Postadress:
Norrby SK - Fotboll
Box 24
73321 Sala

Kontakt:
Tel: 022453031
E-post: norrbysportklubb@gma...

wallers

TKS

skuggansåkeri

liljas

ollejonsson

myway-natti

lemaco

intersport

imperiafastigheter

åkrahallen

hic

ewerlöfs

e-l-mark

dekalbolaget

biobränsle

apotea

andersers

ae-mark

abkarlhedin