Hoppa till sidans innehåll

IFK Västerås - Norrby SK dam 0-2 (0-1)

30 SEP 2014 22:05
Serieepilog mot bottenlaget IFK Västerås på mindre charmiga R10 på Rocklunda, avancemanget och seriesegern är redan klart innan domaren blåser igång matchen.
  • Skapad: 30 SEP 2014 22:05

Efter fotografering av truppen och en fin gest av IFK när dom grattade oss med en blomsterkvast, så ska vi försöka att koppla på vinnarskallarna. Våran morot för dagen är att försöka gå igenom serien obesegrade. Till våran hjälp har vi rätt många NSK:are på läktaren.


Matchen inleds i ett minst sagt makligt tempo där IFK har väl så mycket av spelet som oss. I 12:e minuten kommer vår första chans när Linda hittar in till Nike som inte får någon träff på bollen . Matchen står och väger IFK håller spelet uppe men känns väldigt trubbiga framåt.


I 22:a minuten jobbar Linda åt sig bollen mot 3 backar spelar till Becca som med ett lobbskott några meter utanför straffområdet ger NSK ledningen med 0-1. Skyttedrottningen visar återigen klass i avsluten! Minuten efter kommer Linda fri med skottet går utanför. Nu tar vi över matchen och släpper aldrig det taget.

 

2:a halvlek är egentligen en lång uppvisning av missade målchanser från NSK. Med undantag av en IFK kontring i 11:e min som Eve gör en benparad på, och Lineas 0-2 mål på framspelning av Becca i 22: min. Efter 0-2 målet tar bläcket slut i min penna och jag inser att det inte går att skriva om alla målchanser.


Positivt att vi skapar så mycket, men nästa år måste vi bli effektivare i avsluten.
Extra plus till Linda som löper sönder IFK-försvaret och deras backar vill byta på löpande band. Övriga gör en godkänd match , där vigör vad vi behöver men inte så mycket mer.


Efter slutsignal blev det guldhattar och nya seriesegrar-tröjor och lite spontant firande.


Serien har varit en långt segertåg för NSK, segrare i tabellen, 1:a i publikligan, och Becca på 2:a plats i skytteligan. Vet inte hur man nog ska kunna berömma dessa damer som match efter match kopplar på vinnarinstinkten, det börjar alltid diskuteras hur bra motståndet är, men det är alltid svårt att gå igenom en serie utan en enda plump i protokollet.

Nu återstår bara en riktig genomkörare den här säsongen , nämligen...ÅRSFESTEN!!!
( Blombuketten vet jag inte vart den tog vägen men Viktoria Rydberg,,,om du läser detta ! Om din man kom hem och smörade med blommor så tro inte att han hade köpt dom)

Postadress:
Norrby SK - Fotboll
Box 24
73321 Sala

Kontakt:
Tel: 022453031
E-post: norrbysportklubb@gma...

wallers

TKS

skuggansåkeri

liljas

ollejonsson

myway-natti

lemaco

intersport

imperiafastigheter

åkrahallen

hic

ewerlöfs

e-l-mark

dekalbolaget

biobränsle

apotea

andersers

ae-mark

abkarlhedin