Hoppa till sidans innehåll

Information om sommar- och höstaktivteter i Norrby SK

03 JUL 2010 18:30
Information om grillnatta, läktare på Norrbyliden,bokning av matcher inför hösten och en hel del annat.
  • Uppdaterad: 03 JUL 2010 18:50

Grillnatta 6 augusti

Norrby SK kommer i år liksom tidigare att ha hand om servering vid grillarna. dessutom får vi sälja dricka och gärna göra några underhållande aktiviteter under dagen. Vi tänkte satsa lite extra på detta arrangemang i år, dels handlar det om att marknadsföra oss genom att gör ett bra jobb, dels handlar det om att vi faktiskt får in pengar till vår verksamhet. Vi har inte fått någon detaljplan om tider från kommunen/handelsföreningen ännu men vi ska kolla upp det nästa vecka. Därefter kommer vi att lägga ut ett schema på ledarsidan som talar om när alla lag ska ha sina uppgifter.  

 

Matchtider för alla ungdomslag

Precis som förra året kommer vi inte ha något möte i slutet av juli för att bestämma tider för träning och matcher i höst. Istället sköter vi allt via e-post och de kalendrar som ligger på ledarnas hemsida.

Träningar - de ni hade i våras ligger kvar om ni inte angett något annat önskemål.
Matcher - så fort ni vet vilka veckor era matcher ska vara, det är egentligen bara de som spelar i serie med omlottningar som får nya tider, kan ni höra av er till mig med tider för matcherna så lägger jag in dem på våra kalendrar. Det är viktigt att ni så fort ni lagt in tiderna ringer till era motståndare och meddelar dem tiden så att vi får så få ändringar som möjligt under säsongen. Alla måste ha planerat in sina matcher senast onsdagen den 4 augusti så att domaransvarig hinner fördela domartider. OBS alltså att domaransvarig lägger upp schema för hela höstsäsongen och det är bra om vi inte får ändringar senare. De flesta av våra domare spelar också i olika lag.

VFF säger på sin webbplats att alla höstserier ska vara klara den 7 juli. Där kan ni se vilka matcher ni har, www.vff.se . Vi för sedan in era matcher under fliken Kalendrar - träning/match.

 

Vertikalskärning och topdress samt läktare

Närmaste aktiviteter på Liden är att planerna ska vertikalskäras och topdressas. A-lag herrar har för avsikt att bygga läktare. Om någon vill ha något att göra kan ni höra av er.

 

Fotbollens dag

Årets fotbollens dag blir söndagen den 29 augusti, då har A-lag herrar hemmamatch. Tänk på att försöka lägga in era seriematcher denna dag. Helst ska alla lag spela en match. F 96/97 och Juniorlaget ska fotograferas dessutom. Vi hoppas på en fin höstdag med klar härlig luft.


 

Engångsmaterial på Norrbyliden

Om ni har aktiviteter med lagen på Liden så behöver ni inte köpa egna koppar och annat engångsmaterial. Det mesta finns och det verkar som att lagret ökar med tiden. Bra att ha när ni exempelvis har aktiviteter som lärgrupperna. Alla påminns härmed om att alla lag ska ju har minst tre träffar under säsongen. Hör av er om ni inte har idéer eller behöver annan hjälp.

 

NSK Aktuellt och aktivitetsstöd

Monika sa att hon hade skickat ut mejl om att hon behöver bidragen till NSK Aktuellt nu. Se till att få in de korta raderna innan ni drar iväg - adress This is a mailto link

 

Solweig behöver dessutom få in blanketterna för aktivitetsstöd.

 

Idrottslyftet

Norrby SK fick i år ca 30 000 kr av det så kallade idrottslyftet. Bland annat ca 20 000 för utbildning och 5000 till tematräffar med ledare. Vi återkommer om det!

 


Tack för en fin vårsäsong!

Styrelsen

Skribent: Karin Gustafsson

Postadress:
Norrby SK - Fotboll
Box 24
73321 Sala

Kontakt:
Tel: 022453031
E-post: norrbysportklubb@gma...

wallers

TKS

skuggansåkeri

liljas

ollejonsson

myway-natti

lemaco

intersport

imperiafastigheter

åkrahallen

hic

ewerlöfs

e-l-mark

dekalbolaget

biobränsle

apotea

andersers

ae-mark

abkarlhedin