Hoppa till sidans innehåll

NSK dam - Västanfors FK 1-0 (1-0)

26 AUG 2014 19:57
Historiens senaste höstpremiär och NSK-damernas första seriematch sen 28 juni avklarad.
  • Skapad: 26 AUG 2014 19:57

Historiens senaste höstpremiär och NSK-damernas första seriematch sen 28/6 avklarad. Matchen vart flyttad till Lärkans konstgräs då Norrbyliden var ospelbar på grund av allt regn.


Vi inleder matchen lite nervöst och ringrostigt trots det skapar vi en jättechans efter 5 min då Emma nicka mitt på målvakten från 1m efter en frispark. Efter det är det ställningskrig och... inga målchanser åt något håll.

 

Vi jobbar till oss en hörna i 28:e min som Becca tar hand om och Hanna går upp och nickar in bollen, återigen gör vi mål på hörna. Vi skapar en chans till i halvleken när Nike kommer runt och spelar snett bak till Elin som skjuter mitt på målisen.


2:a halvlek fortsätter på samma sätt som 1:a ,med ett ganska jämt spel ute på planen, vi släpper inte till några chanser bakåt men är ganska trubbiga framåt. Efter 25 min börjar vi skapa lite hetare chanser  förmodligen en följd av att VFK har ambitioner att flytta fram positioner. Becca får ett fint läge från kanten men kommer inte till avslut efter 24 min ett par min senare får hon ett friläge lägger bollen bredvid den utrusande målisen men bollen går några dm utanför stolpen. I 38:e min avlossar Nina ett skott som träffar kryssribban.


VFK skapar några hörnor i slutminuterna men det blir aldrig riktigt farligt.
Det här var ingen match man kommer minnas för något skönspel eller för en massa målchanser, utan det var mer så att vi gjorde vad som krävdes för att plocka hem 3 poäng.


Bäst i NSK var backlinjen som inte släppte till några chanser och Elin som skötte sin uppgift på ett mycket bra sätt. I och med segern står det klart att VFK inte kan komma ifatt oss i tabellen. Nu laddar vi inför en spännande bortamatch mot Sköllersta nästa söndag.

Skribent: Magnus Eriksson

Postadress:
Norrby SK - Fotboll
Box 24
73321 Sala

Kontakt:
Tel: 022453031
E-post: norrbysportklubb@gma...

wallers

TKS

skuggansåkeri

liljas

ollejonsson

myway-natti

lemaco

intersport

imperiafastigheter

åkrahallen

hic

ewerlöfs

e-l-mark

dekalbolaget

biobränsle

apotea

andersers

ae-mark

abkarlhedin