Hoppa till sidans innehåll

Norrby SK - U dam - Sköllersta IF-U 3-3 (2-2)

17 MAJ 2014 18:59
Match på ett somrigt Liden mot Sköllersta från Hallsbergs-kommun. Precis som tidigare u-matcher skapas det chanser åt bägge håll i stort sätt hela matchen och för att inte detta ska bli en segdragen novell så får vi plocka ut dom hetaste.
  • Uppdaterad: 17 MAJ 2014 19:02

Redan i första min får Fine ett friläge men skottet gåt tätt utanför, anfallet efter är det SIF:s tur att få friläge men Emelie gör en benparad. Matchen inleds alltså precis som en handbollsmatch.

Efter den inledningen så blir det långtråkigt i 6 min när SIF får till ett skott som Emelie tippar till hörna. På hörnan tar bortalaget ofint nog ledningen. 7 min senare är det dags igen att springa upp till postlådan nu för att hämta siffran 2 och hänga upp på kroken , detta efter att en SIF spelare kommit fri och rullat in bollen.


Efter det tar vi över matchen och Emilia E jobbar till sig några fina chanser, i 30:e min spelar Eve bollen bakåt till Maja som klipper till och 1-2 är ett faktum. 5 min senare är det Fines tur att få SIF:s målis att kröka rygg när hon behärskat rullar in 2-2 på framspelning av Emilia R och fastställer halvtidsresultatet.


Andra halvlek inleds med triss i chanser för Fine utan resultat. I 52:e min jobbar Eve och Emilia E till sig bollen på mitten och Eve spelar till till Emilia som drar till från distans och vi har vänt till 3-2. Målgesten efter det målet kan diskuteras,,,,det blev inte alls som inplanerat.....bägge två hoppade upp och ner i 5 sek för att sedan förenas i en kram,,,


I 55:e min är SIF nära att rinna igenom men Nina tar en rutinerad varning genom att ta till en tripping vilket vanligtvis brukar resultera i en tvåminutersutvisning. Slutresultatet fastställs i minut 78 när en SIFare snyggt slår i en frispark över muren. På slutet går bägge lagen på knäna och det hade kunnat gå åt vilket håll som helst. Men vi delar systerligt på poängen efter en småtrevlig match

Skribent: Magnus Eriksson

Postadress:
Norrby SK - Fotboll
Box 24
73321 Sala

Kontakt:
Tel: 022453031
E-post: norrbysportklubb@gma...

wallers

TKS

skuggansåkeri

liljas

ollejonsson

myway-natti

lemaco

intersport

imperiafastigheter

åkrahallen

hic

ewerlöfs

e-l-mark

dekalbolaget

biobränsle

apotea

andersers

ae-mark

abkarlhedin