Hoppa till sidans innehåll

Norrby SK U-lag dam - Garphyttan 3-2 (1-1)

04 MAJ 2014 21:44
Mycket märklig match där Garphyttan kom med endast 11 spelare och ändå åkte 50-platser buss!! Bara en sån sak! Det var dagens andra bussbesök på Liden!! Det måste väl ändå vara något för historieböckerna nu när allt som skrivs om NSK är så historiskt.
  • Uppdaterad: 04 MAJ 2014 21:52

Nästa historiska grej är att seniormatchen spelades som 9-mannamatch! Vilket Garphyttan hade luskat ut att man fick begära om man inte fick ihop lag till u-lagsserien, rätt eller fel ,inte vet jag.

Vi ställde dock upp på 9-mannamatch och det visade sig bli en match med så mycket chanser att det skulle ta hela natten att skriva om alla!. Garphyttan tog ledningen i 1:a min , Fine Olshage kvitterade i 13.e min framspelad av Signe. Garphyttan återtar ledningen i inledningen av 2:a , ett resultat som står sig till 87:e minuten när Evelina Bygg kvitterar.

Målet följdes av ivriga protester från bortalagets ledare som menade att det var offside. Ledaren avvisades från bänken och vart så arg så han troligvis kastade sin mobiltelefon långt ut på gärdet. ( Så om det ringer på gärdet så vet ni). I matchens sista minut så avgör Fine med sitt andra mål och vi inkaserar en rättvis seger.

Skribent: Magnus Eriksson

Postadress:
Norrby SK - Fotboll
Box 24
73321 Sala

Kontakt:
Tel: 022453031
E-post: norrbysportklubb@gma...

wallers

TKS

skuggansåkeri

liljas

ollejonsson

myway-natti

lemaco

intersport

imperiafastigheter

åkrahallen

hic

ewerlöfs

e-l-mark

dekalbolaget

biobränsle

apotea

andersers

ae-mark

abkarlhedin