Hoppa till sidans innehåll

Norrby SK dam - Bälinge IF 4-0 (2-0)

07 JUN 2015 22:21
Match mot Bälinge IF som år 2008 ramlade ur allsvenskan och i och med det lade ner damlaget. Bälinge är precis som oss nykomlingar i div 2. Nationaldagen till ära vart det uppställning av trupperna på mittplanen och Zlatans version av nationalsången.
  • Skapad: 07 JUN 2015 22:21

Vi tar tag i taktpinnen från början och tar också ledningen i den 10:e minuten. Det var nyförvärvet Lillit Ottosson som spräckte den vansinnigt långa måltorka som vi befunnit oss ...i, framspelning står Ebba för. Några minuter senare får Linda ett jätteläge på en retur efter en jätterökare av Elin. Målvakten gör dock en kanonräddning.


I 24:e min är Lillit ytterst nära att bli tvåmålsskytt efter att slagit bollen mot öppet mål,,,,,,,,,,det kom dock något i vägen , som var offside.
I 26:e min trampar Linda runt fint på vänsterkanten och serverar Ebba som inte gör något misstag 2-0 skramlar upp på tavlan. Vi har ytterligare några riktigt heta lägen bla har Sandra och Lillit varsin jättechans att utöka ledningen. Ändå höll det på att bli nerv i matchen när BIF lobbar ett skott i stolpen bakom Emelie.

 

Andra halvlek hinner bara bli några minuter gammal, när Ebba löper på en boll efter missförstånd i BIF-försvaret och drar på ett kanonskott från långt håll, och siffran 3 fiskas upp ur brevlådan. Efter det målet går vi ner oss lite och Bälinge skapar några lägen som Emelie reder ut.


Vi byter in dom 3 spelare vi har på bänken , bla Sandra Ander som får göra div-2 debut. I 75:e min spelar Elin fram Nike som skär in i planen och rundar målvakten och rullar in 4-0 mycket vackert!


Vi har totalt sett bra koll på matchen, trots att Bälinge kändes vassare än dom gjorde på den tidiga försäsongsmatchen i våras. Extra skönt att få spräcka målnollan som hade börjat bli ett litet spöke!

Postadress:
Norrby SK - Fotboll
Box 24
73321 Sala

Kontakt:
Tel: 022453031
E-post: norrbysportklubb@gma...

wallers

TKS

skuggansåkeri

liljas

ollejonsson

myway-natti

lemaco

intersport

imperiafastigheter

åkrahallen

hic

ewerlöfs

e-l-mark

dekalbolaget

biobränsle

apotea

andersers

ae-mark

abkarlhedin