Hoppa till sidans innehåll

Norrby SK dam - Bele-Barkarby 0-3

14 SEP 2015 00:00
Matchen mot serieledarna vart flyttad till konstgräset på Lärkan då Norrbyliden var vattensjuk efter allt regnande. Med förra matchen mot BB i minnet då vi vart rejält utspelade, så kliver vi in i denna match med en lite lägre första press.
  • Uppdaterad: 02 OKT 2015 16:44

Vi inleder riktigt bra och Elin får matchens första heta chans efter ett inspel från Lillit, skottet går doch över. Efter vår fina inledning kommer BB:s ledningsmål på en frispark i 8:e min som en käftsmäll. Vi fortsätter att krympa ytorna och göra det svårt för BB. I 23:e min kommer 0-2 efter en indviduell prestation. Resten av halvleken håller vi jämna steg med måtståndarna.


Andra halvlek inled som den första avslutas, vi skapar en del heta lägen för reducering närmast är Lillit som får två lägen i samma minut utan resultat. I matchens 72:a minut avgjörs matchen Linda kommer först fri men målvakten räddar , spelet vänder och BB gör 0-3,,,tungt!


Sammanfattningsvis gör vi en mycket bra match vi är värda minst en poäng sett till spelfördelningen, men BB har en det spelare med spetskvaliteter som går in och avgör matchen.

Postadress:
Norrby SK - Fotboll
Box 24
73321 Sala

Kontakt:
Tel: 022453031
E-post: norrbysportklubb@gma...

wallers

TKS

skuggansåkeri

liljas

ollejonsson

myway-natti

lemaco

intersport

imperiafastigheter

åkrahallen

hic

ewerlöfs

e-l-mark

dekalbolaget

biobränsle

apotea

andersers

ae-mark

abkarlhedin