Hoppa till sidans innehåll

Norrby SK dam - Enköpings SK 0-2

03 AUG 2015 20:23
Resultatet känns som en rätt tung förlust då vi tycker att vi åtminstone borde haft en poäng med oss hem! Men det lovar gott för fortsättningen, nu hoppas vi att Norrby-publiken sluter upp och stöttar vår härliga damlag till ett säkrat kontrakt.
  • Skapad: 03 AUG 2015 20:23

Enköping SK- Norrby SK dam 2-0 ( 1-0)

Då rullar höstsäsongen igång för Norrbys damer, först på programmet stod ESK som bjöd Norrby på ett mindre trevligt välkomnande till div 2 i seriepremiären på Lärkan i våras. Då skrevs slutresultatet till 1-7 . Vi vet att vi är klasser bättre än det resultatet visade, därför var det med en ganska skön känsla som vi klev in på seriens finaste arena Enavallen.


 Esk startade med att ruska fram en trippelchans i matchens första minut efter det jobbar vi oss in i matchen och förlägger spelet långa stunder på ESK:s planhalva bästa målchansen får Fridemark men målisen räddar. ESK sticker upp i några giftiga kontringar genom lagets överlägset bästa spelare Ina Burström dock utan resultat.


 I 38:e min får Ina tag på bollen på mittplan och ser chansen att lobba över en chanslös Eve från minst 40 m, ett tungt mål att släppa in när vi känns något hetare än ESK. Några minuter senare är vi ruggigt nära att kvittera på en hörna men bollen hinns upp på mållinjen.


 Halvleken slutar 1-0 , vi går in till vilan med känslan att detta går att vända.
ESK är bättre än oss i inledningen av 2:a utan att det skapas några chanser. i 55:e min drar Elin iväg en frispark som håller på att studsa över! målvakten men hon lyckas tippa till hörna. Det är startskottet för matchens bästa period för NSK vi skapar en handfull jättelägen , bästa chanserna får Nike och Ida dock utan att målisen behövde plocka ut bollen ur maskorna. När vi känns på gång kommer kalldusch nr 2 när denna Ina gör sitt andra mål på en målvaktsretur i 68:e min.


Några minuter senare går vi ned på 3 backar och skickar upp Johanna på topp. Vi rinner igenom några gånger men är inte jättenära att näta. I 81:a min slår ESK en stickare som Eve rusar ut på det blir kontakt mellan spelarna och domaren viftar med det röda kortet, Eve får lämna planen,,,mycket tveksam utvisning.
Emelie får hoppa in och börjar med en kanonräddning på den efterföljande frisparken. Sista 7-8 min blir det rena raggarfotbollen då vi behåller 3 spelare på topp trots utvisningen, men inga mer mål görs.


Bäst för dagen var Emma, Johanna och Tilda. Känns som en rätt tung förlust då vi tycker att vi åtminstone borde haft en poäng med oss hem! Men det lovar gott för fortsättningen, nu hoppas vi att Norrby-publiken sluter upp och stöttar vår härliga damlag till ett säkrat kontrakt till nästa års div 2

Skribent: Magnus Eriksson

Postadress:
Norrby SK - Fotboll
Box 24
73321 Sala

Kontakt:
Tel: 022453031
E-post: norrbysportklubb@gma...

wallers

TKS

skuggansåkeri

liljas

ollejonsson

myway-natti

lemaco

intersport

imperiafastigheter

åkrahallen

hic

ewerlöfs

e-l-mark

dekalbolaget

biobränsle

apotea

andersers

ae-mark

abkarlhedin