Hoppa till sidans innehåll

Norrby SK dam - Gamla Upsala SK 2 0-0

10 MAJ 2015 22:54
Mållöst i den "riktiga" hemmapremiären på Norrbyliden. 0-0 känns rättvist även om det är Norrby SK som har klart mest chanser, dock inte tillräckligt många riktigt farliga
  • Skapad: 10 MAJ 2015 22:54

Annars bjöd planen inte in till något skönspel utan det blev mest kamp. Det kändes inte som att det var något av lagen som riktigt fick till något rull. 0-0 i halvtid speglade därför matchen väl där egentligen inget av lagen var särskilt nära att spräcka nollan.

I pausen bestämde vi oss för att verkligen ge det här en chans och det var NSK som hade mest boll i den andra halvleken utan att för den skullen dominera. GUSK:s enda anfallsalternativ med att slå bollar på djupet mot sina forwards misslyckades för det mest då Johanna och Emy i mittlåset tog hand om bollen.

Det var inte förrän i slutet av matchen som NSK fick till en ordentlig press mot motståndarmålet. Inbytte Ida och Linda var båda nära att spräcka nollan men det var inte menat att publiken skulle bjudas på några mål den här dagen.

Ida gör en kanonmatch då han kämpar och sliter på topp. Beröm även till backlinjen med Johanna och Emy i spetsen. Största glädjeämnet blir att NSK håller historiens första nolla i division 2.

Postadress:
Norrby SK - Fotboll
Box 24
73321 Sala

Kontakt:
Tel: 022453031
E-post: norrbysportklubb@gma...

wallers

TKS

skuggansåkeri

liljas

ollejonsson

myway-natti

lemaco

intersport

imperiafastigheter

åkrahallen

hic

ewerlöfs

e-l-mark

dekalbolaget

biobränsle

apotea

andersers

ae-mark

abkarlhedin