Hoppa till sidans innehåll

Norrby SK dam- Hässelby SK FF 0-2 ( 0-1)

23 MAJ 2015 22:28
Norrbys damer tog ett steg framåt jämfört med dom sista matcherna och hade mycket väl kunnat få poäng i den här matchen.
  • Skapad: 23 MAJ 2015 22:28

Hemmamatch i omgång 5 och nya bekantskapen Hässelby står för motståndet.
Vi inleder matchen på ett mycket bra sätt tar tag i initiativet i matchen, vi vinner mycket boll på mittfältet och sätter press på HSK som tvingas lyfta långt vilket deras tränare inte var helt nöjda med. Det märks att vi har respekt för motståndarnas resultat hittills i serien så vi kliver in med ett stort krigarhjärta.
HSK skapar ändå första målchansen i den 17:e min när Eve får slänga sig och bryta ett friläge.


0-1 kommer i den 25:e minuten, ett mål som diskuterades ivrigt bland både spelare och publik, vi menade att Eve fick bollen sparkad ur sina händer men domaren var bombsäker på att så inte var fallet. En olycka kommer sällan ensam i samband med målet skadar Tilda handleden, men spelar vidare halvleken ut innan hon tvingas kliva av. Becca känner sig orkeslös och tvingas kliva av redan efter 25 min.
Halvleken slutar 0-1 trots att vi har merparten av bollinnehavet men vi kommer inte till så många klara chanser.


2:a halvlek inleds med att HSK har lite mer boll, det känns ändå som att vi är bra med i matchen. I den 57:e minuten skjuter Linea ett skott från kanten som deras duktiga målvakt tippar i ribban och ner i stolpen och ut.


Vi flyttar upp mer folk ju längre halvleken går, börjar spela 4-3-3 och chansar lite med att släppa kanterna till våra ytterbackar. Vi skapar lite halvchanser med nu får även HSK till farliga omställningar.


När det återstår ca 7 min chansar vi ännu lite till och går ner på 3 backar och skickar in en 4:e forward och försöker lyfta lite långt på den kvartetten. Vi kommer dock inte riktigt nära en kvittering i forceringen utan HSK kan göra 0-2 otagbart i gaveln på matchens sista spark.


Detta var ett steg framåt mot dom sista matcherna vi hade mycket väl kunnat få poäng i den här matchen utan att det hade kännts orättvist. Vi har rätt mycket boll men blir lite trubbiga i sista tredjedelen av planen. Många som förtjänar beröm idag,

Postadress:
Norrby SK - Fotboll
Box 24
73321 Sala

Kontakt:
Tel: 022453031
E-post: norrbysportklubb@gma...

wallers

TKS

skuggansåkeri

liljas

ollejonsson

myway-natti

lemaco

intersport

imperiafastigheter

åkrahallen

hic

ewerlöfs

e-l-mark

dekalbolaget

biobränsle

apotea

andersers

ae-mark

abkarlhedin