Hoppa till sidans innehåll

Norrby SK dam - IFK Hallsberg FK 4-0 (1-0)

07 SEP 2014 21:12
IFKH går ut och smäller på oss i varenda närkamp och visar att dom tänker bjuda upp till kamp. Vi blir lite passiva men släpper inte till några direkta målchanser
  • Uppdaterad: 07 SEP 2014 21:15

Efter 20-25 minuter så börjar vi flytta fram positionerna. Emilia nickar snyggt in ett mål som blir avvinkat för offside. I matchminut 30 spelar Becca fram till Emilia som slår in 1-0 i nättaket. 1:a halvlek är inget som man hoppar av glädje utav, men sista 5 min syns det att ...motståndarna börjar få svårt att hinna smälla på oss i närkamperna.

2:a halvlek inleds med att Nike sticker in en boll till Becca som kommer fri men målvakten gör en benparad. I 5:e minuten sprintar Linda från sin back och serverar Becca öppet mål och 2-0 är ett faktum. Några minuter senare skickar Linea iväg ett långt inkast som friställer Linda som behärskat rullar in 3-0.

Efter den inledningen går luften ur IFKH och vi radar upp chanser men saknar lite skärpa i avsluten. Ebba avslutar målskyttet efter en snygg bollbehandling (som jag inte kan förklara hur den gick till) så rullar hon in 4-0.


I slutminuten får IFKH iväg ett lobbskott som prickar utsidan av stolpen, men vi håller återigen nollan. Matchen innehöll en hel del efterslängar och några klara straffsituationer, men domaren tillät mycket mer än vad som varit fallet tidigare i serien.

Skribent: Magnus Eriksson

Postadress:
Norrby SK - Fotboll
Box 24
73321 Sala

Kontakt:
Tel: 022453031
E-post: norrbysportklubb@gma...

wallers

TKS

skuggansåkeri

liljas

ollejonsson

myway-natti

lemaco

intersport

imperiafastigheter

åkrahallen

hic

ewerlöfs

e-l-mark

dekalbolaget

biobränsle

apotea

andersers

ae-mark

abkarlhedin