Hoppa till sidans innehåll

Norrby SK dam- IFK Kumla 0-0

04 MAJ 2014 21:43
Hemmapremiär mot förra årets div 2 lag Kumla. Matchen inleds med ett långt ställningskrig som egentligen fortsätter hela matchen.
  • Uppdaterad: 04 MAJ 2014 21:51

Första halvlek präglas av två lag som försöker bemästra underlaget , Kumla känns något hetare och vinner mycket andrabollar. Halvleken slutar mållös och målchanserna har lyst med sin frånvaro.

2:a halvlek inleds på samma sätt dock med den skillnaden att NSK börjar kännas som det något hetare laget. Matchens första målchans skapar Linda i den 56:e min när hon kommer runt sin ytterback och spelar in bollen men målvakten kan bryta inspelet. Kumlas första och enda riktigt heta chans kommer i 65:e min när dom kommer i ett rent friläge men Eve kommer ut fint och gör en benparad.

Norrbys hetaste chans får Jenny när hon klipper till direkt på ett inlägg från Emma, det blir dock ingen ren träff på bollen som går utanför då visar uret 71 min. Sista 20 min skapas inte några farligheter åt något håll dock så känns NSK något giftigare.

Kumla var det bästa laget vi mött i år, förra året skilde det trots allt 2 divisioner med tanke på det ska vi kanske vara nöjda med resultatet. Oavgjort får nog ses som rättvist, vi har i och med det bevisat att vi mycket väl fyller ut div3-kostymen. Bäst för dagen var Johanna Lövgren som kom rätt i varenda brytning hela matchen , beröm även till Linea Hallsten som vikarierade som mittback.

Skribent: Magnus Eriksson

Postadress:
Norrby SK - Fotboll
Box 24
73321 Sala

Kontakt:
Tel: 022453031
E-post: norrbysportklubb@gma...

wallers

TKS

skuggansåkeri

liljas

ollejonsson

myway-natti

lemaco

intersport

imperiafastigheter

åkrahallen

hic

ewerlöfs

e-l-mark

dekalbolaget

biobränsle

apotea

andersers

ae-mark

abkarlhedin