Hoppa till sidans innehåll

Norrby SK dam - Östervåla IF 6-1

26 SEP 2015 00:00
Säsongsavslutning mot säsongens stryklag i serien Östervåla IF. Det är derby och ÖIF var naturligtvis sugna på att få knäppa oss på näsan i sista matchen.
  • Uppdaterad: 02 OKT 2015 16:49

Matchen hinner bli 6 min gammal när ÖIF tilldöms en straff, som Eve chansar tidigt på och fångar bollen i skopan. Minuten senare gör vi 1-0 på en tilltrasslad situation som avslutas med att Lillit får fram bollen till Ida som slänger sig fram på klassiskt Ida-vis och stöter in bollen. I 11:e mindrar Nattis på ett långskott som går snyggt in till 2-0.


Vi slappnar av en aning och ÖIF kontrar in 2-1 i 14:e min. Minuten senare spelar Becca in till Elin som skjuter in 3-1. I 23:e min blir Ida kapad i friläge med straff och utvisning som belöning, Elin kliver fram och skjuter in 4-1 stenhårt i maskorna. Det kändes lite tråkigt att det vart en utvisning, det är en regel som borde diskuteras med denna dubbla bestraffning som en frilägesutvisning och straff innebär. Dock så hade domaren inget val i denna situation.


I 29:e minuten så rullar vi upp matchens finaste anfall som börjar redan hos Eve, många spelare inblandade och som avslutas med att Ida spelar in till Sandra som rullar in 5-1 i öppet mål.
Det var en inledande halvtimme på matchen som heter duga. Andra halvlek blir betydligt lugnare och endast ett mål faller, det genom Ida som snor bollen av försvarana löper sig fri och placerar in 6-1.


En annan situation som fastnade på näthinnan var när Emy vart "jagad" av bollen efter en utspark.Vi vinner matchen kontrollerat utan att spela bländande fotboll hela tiden , vi blixtrar till stundtals och visar vad vi kan.


Skön avslutning på säsongen som vi ska vara riktigt nöjda med.Vi skrapar ihop 27 poäng och vinner fler matcher än vi förlorar, det var det kanske inte så många som trodde efter 1-7 snytingen vi åkte på i seriepremiären mot Enköping i våras. Stor eloge till alla härliga NSK-brudar!!!

Postadress:
Norrby SK - Fotboll
Box 24
73321 Sala

Kontakt:
Tel: 022453031
E-post: norrbysportklubb@gma...

wallers

TKS

skuggansåkeri

liljas

ollejonsson

myway-natti

lemaco

intersport

imperiafastigheter

åkrahallen

hic

ewerlöfs

e-l-mark

dekalbolaget

biobränsle

apotea

andersers

ae-mark

abkarlhedin