Hoppa till sidans innehåll

Norrby SK dam - Rytterne U1 6-1 (2-0)

15 JUN 2013 21:33
Sista matchen för vårsäsongen och 8:e raka segern.
  • Uppdaterad: 16 JUN 2013 21:37

Vi inleder som vanligt trevande, Rytterne skapar några lägen som kunde resulterat i mål men Eve höll tätt. Vi gör några tidiga byten, Sara L och Fine kom in på mittfältet och gör det riktigt bra!


Sara började vinna mycket boll åt oss och Fine hotade med djupledslöpningar. 1 25:e min tar vi ledningen genom Sara L som rinner genom i ett friläge, 6 min senare utökar Fine ledningen till 2-0 , nu äger vi matchen rätt kraftigt. det blir inga fler mål i första halvlek. Vi är inte nöjda med vad vi presterat så långt, men känslan är att Rytterne börjar tröttna lite, och vi känner att vi kommer att mala ner motståndet även i denna match.

 

Vi inleder 2:a halvlek med en trippelchans som inte gav något resultat, istället sticker RIK upp och reducerar till 2-1, vi svarar dock upp 2 min senare när sabbe gör 3-1. I 55:e min gör Fine sitt 2:a mål. Efter det målet tillåter vi motståndarna att ha rätt mycket boll. I 77:e min gör Ebba 5-1, och i 84:e avslutar Emma målskyttet till 6-1 på en mycket snygg nick efter en hörna.

Totalt sett var det här ingen höjdarmatch, men vi vinner ändå med klara 6-1 det måste man säga att det är starkt. Vi kör inte slut på RIK på samma sätt som det känts dom senaste matcherna. Extra beröm till Emy som styrde och ställde i backlinjen och spelade med pondus som vanligt. Plus även till Becca och Emma som skötte sina uppgifter briljant och en guldstjärna även till Hanna som var felfri på sin backplats.

Skribent: Magnus Eriksson

Postadress:
Norrby SK - Fotboll
Box 24
73321 Sala

Kontakt:
Tel: 022453031
E-post: norrbysportklubb@gma...

wallers

TKS

skuggansåkeri

liljas

ollejonsson

myway-natti

lemaco

intersport

imperiafastigheter

åkrahallen

hic

ewerlöfs

e-l-mark

dekalbolaget

biobränsle

apotea

andersers

ae-mark

abkarlhedin