Hoppa till sidans innehåll

Norrby SK dam – Surahammar FK 6-0 (3-0)

02 JUL 2014 00:05
Vårsäsongens sista match eller höstsäsongens första, vi inledde seriespelet med att möta Sura borta och går på sommarlov i och med hemmamatchen mot Sura.
  • Skapad: 02 JUL 2014 00:05

Sura är ett lag som vi mött ett antal gånger senaste åren och alltid stått som segrare, det var nog den största utmaningen idag, att inte gå ut och tro att det skulle gå av sig självt

 

Matchen är jämn i inledningen Sura får första målchansen, vi är lite avvaktande. I 18:e minuten skapar vi vår första målchans som Emma skjuter över. Det var startsignalen för efter det radar vi upp chanser och i den 20:e minuten bränner Nina av ett smatterband med skott det sista snappar Emilia upp och skickar in 1-0.

 

Vi fortsätter att skapa chanser i varje anfall och 2-0 kommer när Fine går upp och styr in bollen i bortre gaveln med pannan efter en hörna från Becca, ett mycket vackert fotbollsmål! 3-0 gör Becca direkt på hörna efter att målvakten sjabblat in bollen. 2:a halvlek är bara 3 minuter gammal när Elin spelar fram Fine som med ett tillslag slår in 4-0.

 

Vi kontrollerar 2:a halvlek 5-0 och 6-0 gör Becca bägge gångerna mycket fint framspelad av Ebba. Matchen slutar med en 6-0 seger , det var en match i väldigt lågt tempo. Starkt att ändå vinna med 6 bollar så stort har inte Sura förlorat i år.

 

Extra plus till Eve som agerar med pondus och trygghet, Ebba för mycket fina framspelningar och Fine som gör sin bästa match i NSK-tröjan i sista matchen för den här säsongen, Fine drar nämligen över till Amerika och lämnar oss för den här gången.

Skribent: Magnus Eriksson

Postadress:
Norrby SK - Fotboll
Box 24
73321 Sala

Kontakt:
Tel: 022453031
E-post: norrbysportklubb@gma...

wallers

TKS

skuggansåkeri

liljas

ollejonsson

myway-natti

lemaco

intersport

imperiafastigheter

åkrahallen

hic

ewerlöfs

e-l-mark

dekalbolaget

biobränsle

apotea

andersers

ae-mark

abkarlhedin