Hoppa till sidans innehåll

Östervåla - Norrby SK dam 1-4 (0-3)

17 JUN 2015 21:36
Tabelljumbon Östervåla i sista omgången innan serien vänder. Derby och rätt mycket folk på läktaren och inmarsch med smålirare från fotbollsskolan.
  • Skapad: 17 JUN 2015 21:36

Lite spända Norrby-spelare innan match och inte blev det bättre när Våla tar ledningen i den 3:e minuten på ett lobbskott över Emelie. Våla inleder piggt och har några snabba spelare.


Vi reser oss dock rätt omgående och börjar skapa chanser, i 12:e min kommer kvitteringen genom Becca som avslut...ar via ett motståndarben som ställer Vålas duktiga målvakt, ass Linda. Någon minut senare kommer Elin fri men målisen gör en "tokräddning".


Vi börjar ta över kraftigt och Ida och Linda löper stora hål i Våla-försvaret. I 29:e min spelar Nike fram till Linda som löper sig fri och placerar in 1-2 vid närmsta stolpen. Nästa mål kommer genom Ida som kastar sig fram i duell med målvakten och skickar in 1-3 ,assist Fridde.


2:a halvlek hinner bara starta när Elin spelar fram till Linda som gör sin andra balja och 1-4 är ett faktum. Efter det blir det inga fler mål trots att vi har riktigt många bra lägen. Även Våla skapar en del chanser som Emelie fick jobba på.


Det vart lite rörigt i vårt spel , mycket på grund av att vi gjorde många byten ,men possitivt att kunna låta alla spela i sista matchen innan

Postadress:
Norrby SK - Fotboll
Box 24
73321 Sala

Kontakt:
Tel: 022453031
E-post: norrbysportklubb@gma...

wallers

TKS

skuggansåkeri

liljas

ollejonsson

myway-natti

lemaco

intersport

imperiafastigheter

åkrahallen

hic

ewerlöfs

e-l-mark

dekalbolaget

biobränsle

apotea

andersers

ae-mark

abkarlhedin