Hoppa till sidans innehåll

Parc FC - Norrby SK U dam 2- 7

15 MAJ 2014 00:00
Redan på uppvärmningen så kan ett tränat öga se att Pars FC har flera spelare som håller hög klass! Pars fick en kanonstart när de blir lite missförstånd i Norrbys backlinje och dom kan enkelt slå in 1-0 efter en minut.
  • Uppdaterad: 17 MAJ 2014 10:16

Vi blir lite tagna av deras snabba mål och deras aggressiva och ettriga spelstil. Vi börjar sakta äta oss in i matchen. Visar ingen rädsla utan kliver in i duellerna ordentligt! Men bollen fortsätter att studsa deras väg och dom kan göra 2-0 efter 10 min.


Efter 17 min kommer deras anfaller in i vårt straffområde och trasslar in sina fötter i Hannas och slänger sig. Gult kort och straff= 3-0! Men efter 3-0 målet börjar damerna ta över matchen,börjar rulla boll och krigar! Becca jagar upp en boll trollar den kvar på planen och slår ett stenhårt inlägg in i straffområdet där Sigge möter upp perfekt och kan slå in 3-1 innan halvtid.

 

Andra halvlek drar igång och Norrby fortsätter att ånga på,utan att riktigt skapa några heta målchanser. 4 min in i andra halvlek blir det lite missförstånd i backlinjen,4-1! Efter drygt 6 min vinner Eve bollen på mitten och levererar en otroligt vacker djupledsboll till Becca som gör en suverän löpning och kan elegant lägga in 4-2!

 

Efter 14 min är det dags för deras andra straff. 5-2! Plus att Hanna får sitt andra gula kort! Man ligger på plus hos domaren om man får fortsätta efter det som hon såklart fick. Efter 22 min får Emilia ett skottläge utanför straffområdet. Bollen går precis över ribban. Norrby viker inte ner sig trots den tunga planen och domarens tveksamma insats! Nu börjar Pars FC se riktigt trötta ut och det är Norrby som styr spelet! Trots det rinner dom konstigt nog igenom och kan göra 6-2. Och självklart så får dom sin tredje och sista straff och kan fastställa slutresultatet 7-2!

 

Slutresultatet speglar absolut inte matchbilden! Norrby krigar på och gör ett suveränt jobb! Svårt att lyfta fram nån speciell spelare när jag tycker att alla som är med gör en bra match! Fortsätter alla tjejer att kämpa så här så ser Norrbys framtid ljus ut! Ni som var med i dag kanske inte alls upplever matchbilden så här men jag ska ärligt säga att jag är imponerad av eran insatts! Inget gnäll och tjat alla slet som ett lag! Nästa gång är det vi som får alla domslut med oss!

Skribent: Dan Ring

Postadress:
Norrby SK - Fotboll
Box 24
73321 Sala

Kontakt:
Tel: 022453031
E-post: norrbysportklubb@gma...

wallers

TKS

skuggansåkeri

liljas

ollejonsson

myway-natti

lemaco

intersport

imperiafastigheter

åkrahallen

hic

ewerlöfs

e-l-mark

dekalbolaget

biobränsle

apotea

andersers

ae-mark

abkarlhedin