Hoppa till sidans innehåll

Premiär - damlaget

27 APR 2014 21:54
Surahammars FK- Norrby SK 1-3 (1-2)
  • Uppdaterad: 28 APR 2014 19:46

Seriepremiär mot Sura på ett stekhett Sura-IP. Matchen inleds i ett fantastiskt lågt tempo. Vi vill känna lite på motståndarna men Sura visar att dom har stor respekt för oss sen förra årets förluster och säkrar först och främst hemåt.

 

Vi bestämmer vad som händer och sker på planen, första heta chansen har Emma efter 5 min men skottet träffar naveln på målisen. Några minuter senare kommer Emma runt på kanten och spelar in till Linea som avslutar utanför.I 18:e minuten kommer årets första mål i div 3 , målskytt Nina framspelad av Emma.

 

10 min senare spelar Nina fram Linda som placerar in 0-2 målet. I det läget känns det som vi är ett par nummer för stora för Sura.I 29:e min kommer Suras första skott på mål det skapar dock inga problem för Eve, ( Eve är för dagen klädd i en mycket elegant röd dress) . Nästa stora chans får Fine efter en hörna.

 

 34:e min kommer 1-2 reduceringen efter att en Suraspelare gjort några skottfinter och skottet letar sig in i maskorna via stolpen.I inledningen av 2:a vrids tempot ner ytterligare! Sura har lite mer boll, lagen turas om att hålla i och rulla. i 57:e minuten sticker Sura upp och prickar stolpen. Vi kommer flera gånger igenom i frilägen men vi envisas med att skjuta mitt på målisen som nu börjar bli lite öm i magen.

 

Med 10 min kvar har Sura sitt andra läge att kvittera men skottet går över från ett bra läge. På matchens sista spark gör Linda sitt 2:a mål för dagen och fastställer slutresultatet.Vi vinner premiären utan att övertyga, vilket i och för sig är en styrka det med. Lite nerver och kanske lite underskattning var nog inblandat. Det ska dock poängteras att det absolut var en rättvis seger.

 

Bäst för dagen var speed-kulan Linda Johannesson som efter matchen konstaterade att det faktiskt hade varit lite jobbigt. En skön start på serien 3 poäng och ett kvitto på att vi blir att räkna med i år också

Skribent: Magnus Eriksson

Postadress:
Norrby SK - Fotboll
Box 24
73321 Sala

Kontakt:
Tel: 022453031
E-post: norrbysportklubb@gma...

wallers

TKS

skuggansåkeri

liljas

ollejonsson

myway-natti

lemaco

intersport

imperiafastigheter

åkrahallen

hic

ewerlöfs

e-l-mark

dekalbolaget

biobränsle

apotea

andersers

ae-mark

abkarlhedin