Hoppa till sidans innehåll

Säsongens sista två matcher av damlaget

26 SEP 2013 09:43
Sammanfattning av slutspurten
  • Skapad: 26 SEP 2013 09:43

Norrbys damer har spelat två matcher sedan senaste referatet. Mot Rytterne, U åkte NSK på sin första och enda förlust i årets division 4.

Trots ganska dåligt spel i inledningen lyckades NSK ta ledningen med 2-0 efter två snabba mål av Monika Linder och Sandra Fridemark. Men sedan var det ridå för de blå (som för dagen var gula). Rytterne bjöd upp till match och NSK var inte riktigt med på noterna.

 

Rytterne gick upp till 5-2 innan Matilda Agemalm-Ingarv kunde tröstmåla till 5-3 vilket blev slutresultatet. En tråkig insats och segern var rättvis.

 

NSK fick ändå avsluta säsongen med en vinst, men framför allt bra spel. Surahammar stod för motståndet i säsongens sista match och efter en okej första halvlek där Sabina Håkansson gjort två mål så la NSK in en växel till och då hängde Sura inte med.

 

Emma Löfgren gjorde trean, Monika Linder fyran innan Emma gjorde sitt andra till 5-0. Sista målskytt för säsongen blev sedan Ebba Falk då hon slog in 6-0. En härlig avslutning.

 

Visst hade det varit läckert att gå igenom säsongen obesegrade men 11 segrar på 12 matcher plus två segrar som blev borträknade på grund av att lagen drog sig ur får anses som ett fantastiskt resultat. Nu väntas välbehövlig och välförtjänt vila! Så laddar vi för årsfesten den 9 november.


Epost: This is a mailto link

Postadress:
Norrby SK - Fotboll
Box 24
73321 Sala

Kontakt:
Tel: 022453031
E-post: norrbysportklubb@gma...

wallers

TKS

skuggansåkeri

liljas

ollejonsson

myway-natti

lemaco

intersport

imperiafastigheter

åkrahallen

hic

ewerlöfs

e-l-mark

dekalbolaget

biobränsle

apotea

andersers

ae-mark

abkarlhedin