Hoppa till sidans innehåll

Sköllersta-NSK dam 0-4 (0-2

05 SEP 2014 22:39
Viktigaste matchen på mycket länge på programmet när Norrbydamerna begav sig till Sköllersta för att möta serietrean. Nästa år ska det spelas div 2 fotboll på Norrbyliden!!!
  • Skapad: 05 SEP 2014 22:39

Vi inleder matchen väldigt avvaktande, vi har svårt att komma rätt i positionerna och får ett väldig...t långt lag, mycket beroende på att det förmodligen var den största planen vi spelat på. Sköllersta skapade också den första heta chansen när dom får ett friläge som dock avslutas mitt på en utrusande Eve.

 

Nsk:s första målchans låter vänta på sig till den 23:e minuten då Becca hinner före målvakten på ett inspel men kommer aldrig till skott pga kraftig bakvikt. Minuten senare jobbar Emma fram bollen till Linea som iskallt lobbar in 0-1 från distans. 0-2 kommer 10 min senare av Becca assisterad av Emilia.

 

Vi år till vila med en tvåmålsledning men vi har inte övertygat spelmässigt vilken även hördes på tjejerna i paus, alla ville ut och göra en bättre 2:a halvlek.

 

Direkt i inledningen går vi ut och trycker tillbaka motståndarna redan i 1:a minuten har både Emma, Becca och Emilia gyllene lägen att näta. Vi förlägger i stort sätt allt spel på offensiv planhalva i hela halvleken. Emilia gör 0-3 efter 26 min ass Emma, och i 39:e min spelar Carro fram till Becca som gör sitt 2:a mål för dagen.

 

I slutminuten får Sköllersta i väg ett långskott som träffar stolpen. Vi håller nollan igen! Det var nu 617 minuter sen vi släppte in senaste målet!

 

Återigen mal vi ner motståndet, vi verkar vara väldigt bra tränade och är tunga att möta i 90 min.


 Nästa år ska det spelas div2 fotboll på Norrbyliden!!!!

Skribent: Magnus Eriksson

Postadress:
Norrby SK - Fotboll
Box 24
73321 Sala

Kontakt:
Tel: 022453031
E-post: norrbysportklubb@gma...

wallers

TKS

skuggansåkeri

liljas

ollejonsson

myway-natti

lemaco

intersport

imperiafastigheter

åkrahallen

hic

ewerlöfs

e-l-mark

dekalbolaget

biobränsle

apotea

andersers

ae-mark

abkarlhedin