Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Parasportveckan 2022

(2022-06-28 07:25)
Den 12–18 september är det dags för Parasportveckan 2022. Under veckan välkomnar vi till intressanta, digitala föreläsningar och workshops samt erbjuder möjlighet att prova olika parasporter.
 
 
Året var 2022 i den allra vackraste av tider mellan hägg och syren på välkomnande Kungsörstorp. Och det var, efter år av framflytt på grund av en pandemi, återigen dags för Folksam Ledarcamp.
 
I lördags genomfördes en familjedag i Norberg inom ramen för tidiga insatser för asylsökande (TIA). En lyckad dag fylld av aktiviteter och glädje.
 
I Rytterne är idrottsplatsen en samlingsplats över generationsgränserna. Knatteträningen i fotboll blandas med Mölkkyträning för äldre. Men så har det inte alltid varit. Följ med på resan från en förening i kris till en landsbygdsförening för alla.
 
Är du ung och idrottsledare? Då har vi en inspirationskväll för just dig!
 
Den 30 september och 1 oktober 2022 arrangeras Idrottens dag i Västerås. Vill din förening synas, nå nya målgrupper och få en möjlighet att rekrytera fler medlemmar? Då är Idrottens dag något för er!
 
Skatteverket välkomnar till kostnadsfria webbseminarier för idrottsföreningar när det gäller inkomstdeklaration och idrottsföreningen som arbetsgivare.
 
Vårt koncept #rörelsepepp utvecklas vidare. Den 10 maj välkomnar vi till en kvällsträff i Västerås Arena med flera experter på plats.
 
Under tisdagskvällen välkomnade RF-SISU Västmanland till distriktsstämma. Jan Andersson valdes om på ordförandeposten och Jenny Boström välkomnades som ny ledamot i styrelsen.
 
Mer än varannan idrottsförening är orolig för framtiden och för det tapp av medlemmar, ledare och tränare som skett under två år med corona. Störst är oron för att tappa tonåringar. Idrottsföreningarna är även bekymrade för ekonomin.
 
Nu finns RF-SISU Västmanlands verksamhetsberättelse med årsredovisning för 2021 samt verksamhetsinriktning och plan för 2022-2023 att ladda ner.
 
Vill du och din förening söka medel för kostnadsfria sommaraktiviteter? Summer 22 är en möjlighet för er som idrottsförening att nå underrepresenterade grupper och/eller rekrytera nya medlemmar till föreningen.
 
Välkommen till en utbildningshelg för styrelsen den 7-8 maj med fokus på bland annat idrottens föreningslära, ideellt engagemang och digital utveckling.
 
Torsdagen den 3 mars och fredagen den 4 mars välkomnar RF-SISU Västmanland till ett lysande sportlov för unga på Pettersberg.
 
12

Postadress:
Norrby SK - Fotboll
Box 24
73321 Sala

Kontakt:
Tel: 022453031
E-post: norrbysportklubb@gma...