Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Välkommen till ett digitalt informationsmöte om hur idrotten påverkas av införandet av vaccinationsbevis alternativt särskilda smittskyddsåtgärder vid offentliga tillställningar för fler än 100 deltagare inomhus från den 1 december.
 
Folkhälsomyndigheten har tagit fram ett förslag på smittskyddsåtgärder som gäller från den 1 december.
 
På grund av oro för ökad spridning av covid-19 vill nu Folkhälsomyndigheten införa krav på vaccinbevis vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 100 personer inomhus från den 1 december.
 

Distriktsstämma 2022

(2021-11-16 08:30)
RF-SISU Västmanland välkomnar till distriktsstämma den 5 april 2022 kl. 18.00.
 
Enligt gällande stadgar för RF-SISU Västmanland ska valberedningen senast den 1 december året före ordinarie stämma informera om vilka ledamöter av styrelsen som står i tur att avgå och namnen på de som avböjt omval.
 
Nyligen blev det klart att Västerås står som värd för SM-veckan sommaren 2024. Ett glädjande besked på flera sätt konstaterar idrottsföreningar från staden.
 
Vi välkomnar dig och din förening till dialogkvällar för att tillsammans blicka framåt, byta erfarenheter och planera för framtiden.
 
 
 
Nu är det klart! Västerås ska för första gången vara värdstad för SM-veckan. Riksidrottsförbundet och Sveriges Television har beslutat att erbjuda Västerås värdskapet för SM-veckan sommar 2024 och nu har kommunstyrelsen beslutat i frågan.
 

Ansök om SDF-bidrag

(2021-10-13 10:42)
 

Skapa effektiva ledarteam!

(2021-10-01 14:04)
Vill du veta mer om hur du kan bygga ett effektivt ledarteam? Vill du dessutom få verktyg för att sätta smarta mål för dina presterande idrottare? Då har vi föreläsningen för dig!
 
Den 29 september tas en rad restriktioner som påverkar idrotten bort och vi kraftsamlar för en återstart inom idrottsrörelsen. För visst har vi längtat! Kompisar, träning, svett och skratt. Vad har du saknat mest?
 
Pandemin är inte över. Vi måste fortsatt vara ansvarsfulla, hålla avstånd och hålla oss hemma om vi har symptom. Men gryningen är på väg att bli dag när en rad restriktioner som påverkar idrotten försvinner idag, den 29 september.
 
I fredags genomfördes Idrottens dag på nio skolor runtom i Västmanland. Totalt fick 3 000 elever chansen att prova en rad olika idrotter och känna glädjen av att röra på sig.
 
12

Postadress:
Norrby SK - Fotboll
Box 24
73321 Sala

Kontakt:
Tel: 022453031
E-post: norrbysportklubb@gma...

wallers

TKS

skuggansåkeri

liljas

ollejonsson

myway-natti

lemaco

intersport

imperiafastigheter

åkrahallen

hic

ewerlöfs

e-l-mark

dekalbolaget

biobränsle

apotea

andersers

ae-mark

abkarlhedin