Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Gällande restriktioner på grund av pandemin förlängs till 17 maj. Det gäller både Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd samt begränsningsförordningen, vilket innebär fortsatt max åtta personer vid offentliga tillställningar.
 
Skridskohopp, boxhopp och explosiva vändningar. Nu kan du ta del av övningarna från del 3 av #rörelsepepp och säkra din palts till nästa föreläsning.
 
Med anledning av regeringens besked om ytterligare stöd till idrottsrörelsen med 1 miljard kronor gör Riksidrottsförbundet vissa förändringar kring det närmast kommande kompensationsstödet.
 
Smittspridningen av covid-19 ökar i länet. I Norberg stängs samtliga idrottsanläggningar i hopp om att hejda ökningen under påsken. Även i Surahammar är kommunala idrottsanläggningar stängda för allmänheten.
 
Spridningen av covid-19 ökar i Västmanland. I Surahammar är uppgången så kraftig att skärpta lokala restriktioner införs. Det innebär bland annat att alla kommunala idrottsanläggningar stängs för allmänheten.
 
Regeringen har beslutat om ytterligare stöd till idrottsrörelsen med 1 miljard kronor med anledning av pandemin.
 

Restriktionerna förlängs

(2021-03-31 13:59)
Regeringen meddelade idag att gällande begränsningar ligger kvar. För idrotten innebär det fortsatt stopp för tävlingar och matcher. Yrkesmässig idrott kan tävla och spela matcher – men utan publik.
 
Den 15 april öppnar ansökan om kompensationsstöd för ekonomiska konsekvenser av coronakrisen för januari och februari 2021.
 
I går kväll genomfördes den första av fyra digitala föreläsningar i vår satsning #rörelsepepp. Här hittar du övningarna som visades.
 
 
Den 9 mars höll Länsstyrelsen ett digitalt möte med länets kommuner, Region Västmanlands smittskyddsläkare och RF-SISU Västmanland för att diskutera idrottsverksamhet under den pågående pandemin.
 
Med start idag, Internationella kvinnodagen den 8 mars, genomför vi tillsammans med övriga RF-SISU distrikt i landet, Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna en temavecka med extra fokus på området jämställdhet.
 
Den 17 mars lanserar RF-SISU Västmanland i samarbete med Patrick Rapp, personlig tränare på Sport Performance Center, ett helt nytt koncept för idrotten i Västmanland.
 
Skatteverket erbjuder kostnadsfria webbinarium där ni som förening får lära er mer om vad ni behöver tänka på i rollen som arbetsgivare, samt vad som gäller vid inlämning av inkomstdeklaration.
 
Idag får idrottsföreningar i Västmanland besked om kompensationsstöd för hösten/vintern 2020. Totalt handlar det om nära 2,8 miljoner kronor i krisstöd fördelat till 47 föreningar.
 
12

Postadress:
Norrby SK - Fotboll
Box 24
73321 Sala

Kontakt:
Tel: 022453031
E-post: norrbysportklubb@gma...

wallers

TKS

skuggansåkeri

liljas

ollejonsson

myway-natti

lemaco

intersport

imperiafastigheter

åkrahallen

hic

ewerlöfs

e-l-mark

dekalbolaget

biobränsle

apotea

andersers

ae-mark

abkarlhedin